A T-home is minket választott!

Valamikor még áprilisban csöngött az értékesítési vezetőnk telefonja, a vonal másik végén pedig a T-home képviselője volt.
Zene volt füleinknek az a pár mondat, miszerint nagyon megnyerte a cég vezetőségét a SolarSide honlapja, főleg a szakmában egyedinek számító kommunikációja miatt. :))) Tisztelettel megkértek bennünket, hogy vegyünk részt a Telecom  szervezésében a Gyerekszigeten, ahol június minden hétvégén bemutathatjuk a nagyérdeműnek, kicsiknek és nagyoknak a napenergia szükségességét és áldásait.

Az első ilyen hétvégét nagy érdeklődés övezte, így arra gondoltunk, Önt is szívesen várjuk az ingyenes Gyerekszigeten (Budapest, III. ker. Óbudai Sziget), találkozzunk és beszéljük át együtt, hogy Önnek milyen rendszer lenne a legoptimálisabb. Ezen kívül, örömmel adunk információkat a jelenleg elérhető, ill. várható állami támogatásokról is.

És még valami! Mivel ez a gyerekek világa, így a Gyereksziget egy külön Univerzum, a SolarSide a  “Telebolygó” nevű galaxison az Energiaközpontban használja a Nap éltető energiáját! 🙂

Szeretettel várjuk ezen a hétvégén is, a Gyerekszigeten, a Telebolygón!

További időpontok: június 11.-12., június 18.-19.,június 25.-26. (szombatok és vasárnapok)

A hozzászólások le vannak tiltva.