SolarSide Kft bemutatkozás

Kérjük, engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk Önnek cégünket, a SolarSide Kft.-t. Ez a cég elsősorban napelem rendszerek tervezésével és teljes körű kivitelezésével foglalkozik.

Névválasztásunk nem egy hirtelen jött ötlet szüleménye: egyrészt, jómagunk, a cégtulajdonosok, egy régi álom beteljesülését tudhatjuk magunkénak a vállalkozásunk megalapításával.

Áprily PéterVirók AndrásÁprily Pétert már diákkorában, a Műszaki Egyetem padjaiban is foglalkoztatta a napelem rendszerek működésének elve. Mindig is izgatta a kérdés, hogyan lehetne egy egész utcát, várost, országot ezzel a roppant egyszerű és környezetbarát energiával ellátni.

Virók András pedig sok évvel ezelőtt külföldi útjai során, szintén villamosmérnökként, látva a hatalmas szélkerekeket és a földre, háztetőkre telepített napelemek sokaságát, arról ábrándozott, hogy bárcsak itthon ő is ezzel foglalkozhatna.

Mára elmondhatjuk, az idő nekünk dolgozott, mert sikerült megszereznünk a kellő szakmai tapasztalatot ahhoz, hogy felkészülten és nagy örömmel álljunk a megújuló energiaforrások oldalára. Másrészt: a SolarSide angol nyelvű elnevezés nemzetközi léptékben való gondolkodásmódunkat tükrözi, jelentése pedig a pozitív beállítottságunkat és elhivatottságunkat, munka iránti szenvedélyünket magyarázza.

Teljes körű ügyintézés

Mindenkori küldetésünk, hogy vevőink igényeit maximálisan kielégítsük, kiváló alapanyagokkal kiváló szolgáltatást nyújtva, fáradságot nem ismerve. A megrendelőink igényeit előzetesen felmérve és helyszíni kiszállással pontosítva végzünk teljes körű kivitelezést, ezért is hangoztatjuk gyakran, hogy Önnek csak bólintania kell!

SolarSideCélunk, hogy Magyarország élettereit megújuló energiaforrásokkal felszerelve változtassuk át és vezető céggé váljunk a napelem kereskedelem piacán. Hisszük és tudjuk, hogy küldetésünk beteljesedik, mert… ”A mi oldalunkon mindig süt a nap.”

Mutasd meg másoknak is...